Crepejernet er tilbage på mode !

Crepejernet er tilbage på mode !

Det 80´er inspireret look, hvor håret er fuld af tekstur, masser af volumen og bølger lavet med crepejern er tilbage. Store firmaer som GHD og Babyliss er hoppet med på bølgen og har produceret en moderne og forbedret version af det klassiske crepejern. Selv på catwalken kan du ikke undgå at se modeller med stort hår og de kendte 80´er bølger. Dog har crepejernet, som vi kender det, ændret sig en smule og er nu meget blødere og mere underspillet end det var tidligere, hvilket gør det mere brugbart.
I dette indlæg vil vi fokusere på GHD´s nyeste crepejern Contour. Dette crepejern vandt for nyligt prisen som årets Beauty Accessory hos Danish Beauty Awards 2018.
Den avancerede keramiske varmeteknologi og multi-dimensionelle plader tilføjer masser af dybde, tekstur og volumen til håret. Det passer til alle hårtyper og varmer op til 185 grader for at skabe ikoniske looks, der holder. Crepejernet er nemt at bruge og laver flotte bølger i håret på kort tid. Dvaletilstanden sørger for at crepejernet selv slukker efter 30 minutter uden brug.
Et crepejern er også en fantastisk gave til konfirmanden, som godt kan lide at lege med sit hår og lave smarte frisurer samt opsætninger.
Crep dele af håret og leg med forskellige dimensioner, hvilket giver en dobbeltvirkende tekstur effekt. Du kan også lave flotte opsætninger til fest, bryllup eller konfirmation (se billeder nedenfor)
DSC00061 DSC00060 DSC00064

GHD Contour crepejernet forhandles på vores hjemmeside til 899 kr.

1

Leder du efter et billigere, men godt alternativ til GHD Contour, kan Babyliss Pro Crepejern være en mulighed. Dette er et professionelt titanium glattejern, som også forhindrer at håret bliver antistatisk. Det ergonomiske greb gør det let at holde på crepejernet når du creper håret. Kan varme op til 200 grader, har en on/off knap samt isoleret endestykke, roterbar ledning og 60 mm. plader.

Babyliss Pro Crepejern forhandles på vores hjemmeside til 599 kr.

2

0

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar