Dette er mine yndlings produkter til naturlige krøller

Dette er mine yndlings produkter til naturlige krøller

Har du naturlige krøller eller permanente krøller, så kan det være en jungle at finde rundt i det store udvalg af styling produkter. Ingen krøller er ens og det kan derfor være svært at vejlede i de mest passende produkter til krøllet hår. Jeg har naturlige krøller og da jeg var yngre var de min værste fjende. Jeg brugte oceaner af tid (og penge) på at få mit hår permanent glattet og brugte glattejern flere gange hver dag. Nu sidder der sikkert nogle derude og tænker: “nej nej, du ødelægger jo dine fine krøller” og det gjorde jeg også, men jeg ville jo bare gerne ligne alle andre. Det var først da jeg blev omkring 18 år gammel at jeg fik øjnene op for hvor fantastiske mine krøller er og dette var ene og alene fordi jeg gik til en frisør, der præsenterede mig for nogle fantastiske styling produkter og viste mig, hvordan jeg fik mest muligt ud af mine krøller.
Nu har jeg efterhånden testet et hav af forskellige styling produkter til krøller og derfor vil jeg gerne præsentere mine yndlings produkter samt give nogle fif til, hvordan du kan få mest ud af dine fantastiske krøller og lære at elsker dem – for krøller er bare super smukke !
Nu har jeg tykt hår med masser af fylde og naturkrøl med lyse striber. Jeg bruger udelukkende styling produkter med henblik på at samle mine krøller, uden at de stivner og for at minimere krus.
Jeg kan ikke garantere at de produkter jeg anbefaler og de råd jeg kommer med virker for dig, men jeg kan måske inspirere dig til at style dine krøller på en ny måde eller præsentere dig for nogle produkter som du ikke kender eller har prøvet før.

Når du skal tørre håret
Jeg reder kun mit hår igennem når jeg bruger conditioner i badet og reder altid kun håret igennem når det er vådt og her bruger jeg altid en wet brush. Reder du håret igennem når det er tørt vil du opleve at krøllerne står ud til alle sider og at håret bliver kruset.
Da jeg selv har kraftigt hår føntørrer jeg altid mit hår når det er blevet vasket, ellers tørrer det aldrig. Alfa omega når du føntørrer dit hår er at bruge en diffuser.
Jeg bruger selv HH Simmonsen Boss Airdryer, da denne har en kraftig motor, som tørrer mit hår på ingen tid. Hertil bruger jeg HH Simmonsen Universal Soft Styler Diffuser. Denne er super smart fordi man kan indstille hvor mange lufthuller, der skal være frie ved blot at dreje på diffuser hovedet.
Jeg starter altid med at bøje hovedet forover og kramme krøllerne op med hånden imens jeg skiftevis flytter hårtotter op til diffuseren. Prøv så vidt som muligt at samle håret i diffuseren og hold den stille. Indgå at bevæge føntørreren og diffuseren for meget da dette kan få krøllerne til at sprede sig for meget og håret kan derfor begynde at kruse.
Når håret næsten er tørt løfter jeg hovedet og bruger diffuseren i hårbunden for at løfte håret og skabe noget ekstra volumen.

HH Simonsen Boss Hair Dryer Black HH Simonsen Universal Softstyler

Disse styling produkter bruger jeg til mine krøller

Som tidligere nævnt, ønsker jeg at have bløde krøller, der ikke stivner men blot samler håret. Jeg bruger derfor en blanding af skum og krøllecreme.
Jeg starter med at bruge Living Proof Curl Enhacing Styling Mousse i vådt hår. Til de af jer, der er bange for at bruge skum i frygt for at denne stivner håret, så er det ikke tilfældet med dette produkt. Nok er det en skum, men man kan mærke at konsistensen er en smule klistret, hvilket gør at krøllerne ikke stivner ligeså meget som en gammeldags skum. Jeg bruger blot en lille håndfuld i hænderne og krammer produktet ind i hovedbunden. Det gør jeg for at give håret et løft og skabe noget fylde.
Herefter bruger jeg Living Proof Curl Defining Styling Cream , også i vådt hår, som er en krøllecreme, der beskytter håret mod krus, samler håret og giver en smule glans. Grunden til at jeg bruger disse to produkter er at krøllecremen kun skal bruges i længderne og derfor bruger jeg moussen i bunden. Personligt giver denne kombination mig de flotteste krøller. Du kan eventuelt selv eksperimentere med om du kan nøjes med kun at bruge et af produkterne.

Living Proof Curl enhancing styling mousse 179ml living proof curl defining styling cream 236ml

Minimer frizz
Som så mange andre med krøller har jeg tit problemer med at mit hår kruser, især når vejret er fugtigt eller når det regner.
Derfor bruger jeg altid en hårolie, både i vådt og tørt hår. Jeg bruger Maria Nila True Soft Argan Oil som er en hårolie, der blødgører, plejer og giver glans. Jeg starter med at bruge den i vådt hår og lader den lige trænge ind i hårstråene før jeg tørrer håret. Herefter bruger jeg et par pump igen når håret er tørt for at gøre det mere glansfuldt og lægge det krus ned, der kan være opstået som konsekvens af hårtørreren.
For nyligt er jeg blevet forelsket i et anti-frizz produkt fra Living Proof, der hedder No Frizz Instant De-Frizzer. Det er en spray, der eliminerer frizz og den virker bare! Du sprayer den blot i tørt hår og lægger krus ned med en børste eller hænderne. Den efterlader håret blødt og glansfuldt. Jeg kan slet ikke undvære den i de dage hvor jeg ikke vasker hår.

Living Proof frizz instant de-frizzer Maria Nila true soft argan oil 100ml

Hvad gør man når man skal style sine krøller imellem hårvaskene?

De dage, hvor jeg ikke vasker mit hår er min allerbedste ven vand. Vaskeægte H2O og ingen bullshit! Jeg har en forstøver stående med vand i som jeg bruger til at fugte håret. Herefter bruger jeg en skum fra Hair Doctor, der hedder Brilliant Mousse. Det er faktisk en leave-in conditioner, der plejer, styrker, mindsker krus, tilføre smidighed, genopbygger, tilføre fugt, forbedrer hårstrukturen og tilfører glans, uden at tynge – det er jo ren win-win! Dette er et produkt uden hold, men til personer med krøller oplever jeg at dette produkt samler krøllerne – og så dufter den fantastisk!
Derudover bruger jeg hårolie hver dag for at pleje håret yderligere og undgå krus.

 

krøller 2 krøller 3 krøller 1

 

1

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar