Efterårets hotteste hårtrends 2018

Efterårets hotteste hårtrends 2018

Kan du også godt lide at have fingeren på pulsen når det gælder sæsoners nyeste trends og tendenser? Vi har samlet de hårtrends som skønhedsbranchen og stylisterne har spottet bliver de største i efteråret.

Knolden

Det der trender ligenu, er det naturlige og tilfældige. Det er de hurtige styles, der er tager få minutter at lave.
Vi har kendt knolden længe; Den nemme opsætning, hvor håret svinges op i en rodet samling oppe på hovedet. Vi laver den om søndagen når vi blot skal gå hjemme og hygge hele dagen, eller mandag morgen når man ikke orker andet. Den bruges også som en smart og stilfuld opsætning hvis man skal i byen. Elsker du også selv knolden? Så frygt ej, denne trend fortsætter resten af året og ind i år 2019. Noget nyt denne sæson er dog, at knolden gerne må være mere rodet og tilfældigt sat. Den kan både sidde højt og lavt. Brug dog en god teksturspray og en tørshampoo så knolden ikke bliver for stram.

DSC08973 DSC09037

Dyb sideskilning

En lidt 80´er-agtig stil ser endnu engang dagens lys og her skal frisuren være voluminøs med en dyb sideskilning. Frisuren er nem t lave og passe til både langt hår og pagehår. Lav den dybe skilning med en kam og sving håret hen over hovedet. Få frisuren til at holde hele dagen med hjælp fra en hårspray med stærk hold som ikke stivner håret.

Hårpynt

Hårspænde-trenden, der hitter lige-nu fortsætter ind i efteråret og her vil både spænder og andre hår accessories primært være præget af masser af glitter og shimmer. Vær ikke bange for, at pifte hårpynt op med masser af glitter og lad i stedet dit outfit være mere simpelt og casual. Sæt håret op med en hårklemme, et hårspænde med glimmer eller måske endda et smart hårbånd eller en lækker scrunchie.
Specielt er store klemmer og spænder er meget på mode ligenu. De er også med til at gøre de hurtige styles endnu nemmere ved bare at kunne sætte det op med en klemme.

DSC08956 DSC09036

DSC09046 DSC09040

1

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar