Få hår som Meghan Markle

Få hår som Meghan Markle

Meghan Markle´s tidligere stylist har afsløret hendes must-have hårpleje- og styling produkter.
Meghan kom først i mediernes søgelys da hun blev kendt i den amerikanske tv serie Suits, hvor hun spillede hovedpersonen Mike Ross´ kæreste og kollega, Rachel Zane.
Dog er det først, da hun bliver forlovet med Britiske Prins Harry, Duke of Sussex, at omverdenen for alvor får øjnene op for den smukke Amerikaner.
Hendes ikoniske mørke hår med store bølger er efterhånden blevet hendes signatur look. Men, hvordan holder Meghan sit hår så smukt og glansfuldt og hvilke produkter er hendes favorit hårprodukter? Det har hendes tidligere stylist afsløret til pressen.

Meghan Markle og Prins Harry´s forlovelses billeder

Meghan Markle og Prins Harry´s forlovelses billeder.

Meghan Markle´s signatur look

Ifølge hendes tidligere stylist, igennem næsten to år, Lydia F. Sellers foretrækker Meghan Markle, at have glat hår, som til tider er krøllet i store bølger med et glattejern.
For at få lignende krøller i et naturligt look kan du bruge et normalt glattejern (dog helst med smalle plader). Start med at glatte den første del af håret indtil du når ned omkring øret. Her begynder du at dreje glattejernet rundt imens du fortsætter med at køre det igennem håret. Når du slipper glattejernet igen vil du opleve at håret har fået store bølger eller fald. Slut af med en hårspray eller finishing spray, med stærk hold, så du sikrer dig at frisuren holder hele dagen.

Men, hvordan holder Meghan sit hår så smukt og glansfuldt?
Svaret skal findes i hendes yndlings hårplejeserie Kérastase Oleo Relax, som er en serie, der tæmmer frizz og krus samt tilføjer masser af fugt og næring til tørt hår.
Engang imellem bruger Meghan også Kevin Murphy´s Smooth Again Lotion, som bruges i håndklædetørt hår. Denne leave-in maske er specielt til tykt og kruset hår. Den eliminerer frizz, blødgør og giver fuld kontrol over tykt og uregerligt hår. Derudover beskytter masken mod varmeredskaber.
Har du tørt hår, der ofte og nemt kruser er det værd, at prøve Meghan´s must have hår produkter.

Meghan Markle Dutchess of Sussex

Meghan Markle´s bryllups hår opsætning.

Meghan Markle´s bryllups hår opsætning.

Det kom som en overraskelse for mange, da Meghan Markle havde håret sat op til weekendens royale bryllup, hvor hun skulle vies med Prins Harry. Frisuren var opsat i en lavt siddende “twisted bun”, som formede sig elegant under den smukke Queen Mary tiara. Det lange slør, med blomster broderet i bunden, var prikken over i´et og faldt let ned omkring den enkle feminine opsætning.
Da prinsesse Meghan Markle og prins Harry forklader kapellet, for at tage til bryllups receptionen, viser den nye Duchess of Sussex sig i en feminin tætsiddende Stella McCartney kjole med halter neckline. Håret var stadig sat op, men denne gang hang en del af det lange pandehår løst og krøllet ned langs siden.

Meghan Markle´s receptions hår opsætning.

Meghan Markle´s receptions hår opsætning.

0

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar