Få maksimal volumen til dit hår med hårpudder

Få maksimal volumen til dit hår med hårpudder

Powder Puff hårpudder på dåse

Powder Puff hårpudder på dåse

Ønsker du øjeblikkelig, maksimal og vedvarende volumen og er du træt af at dit hår falder sammen i løbet af dagen? Så kan en hårpudder gøre underværker for dig. Hairdust, som det også kaldes, kommer i en pulver-lignende konsistens som du påfører i hårbunden, hvorefter du puffer håret og styler det som du ønsker. En hårpudder findes i forskellige embalager såsom en krukke, hvor du selv dosserer mængden direkte i håret eller en pumpe, hvor du sprayer pudderen i hovedbunden.

Giv håret en masse volumen og skab tekstur i hængende år eller lav flotte og fyldige fletninger og opsætninger. Mulighederne er endeløse med en hairdust. Nedenfor præsenterer vi to uundværlige produkter til instant volumen.


Hårpudder på dåse

Den magiske Powder Puff hårpulver fra Kevin Murphy, giver dit hår maximal fylde fra hovedbund til spidser. Derudover tilføjer den en masse tekstur til håret, så du kan genopfriske volumen i løbet af dagen.
Produktet skal påføres i tørt hår. Del håret op og påfør pulveret i hovedbunden, hvorefter du puffer håret til det opnår den ønskede effekt og volumen. Føler du at håret falder sammen i løbet af dagen, kan du genopfriske din frisure uden at skulle påføre mere produkt. Kør blot fingrene igennem håret og style det som du ønsker.

Puff håret og få maksimal volumen med Puff.Me

Puff håret og få maksimal volumen med Puff.Me

Hårpudder på pumpe

En revolutionerende nyhed er hårpudder på pumpe. Dette hjælper dig med at dosere en mere passende mængde produkt i håret og reducerer spild. Puff.Me Volumizing Cloud Mist fra Design.Me er den første volumen pudder på pumpe. Dette letvægts-produkt passer til normal til tykt hår og du vil opleve øjeblikkelig vedvarende volumen. Ligesom det foregående produkt, skal dette også påføres i tørt hår. Del håret op med en kam eller fingrene og pump den passende mængde i hårbunden. Derefter, masserer du hovedbunden med dine fingre, for at opnå den ønskede fylde i håret.

0

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar