Find den perfekte vandfast mascara til en billig pris

Find den perfekte vandfast mascara til en billig pris

En vandfast mascara er genial til en dag på stranden og ved poolen. Den er ideel til dig, der dyrker meget sport eller til dig som ikke ønsker, at din mascara skal drysse eller smitte af på huden.
Vi har samlet dem, vi mener, er de bedste vandfaste mascaraer til billige priser.
En vandfast mascara kan godt være lidt sværere at fjerne en normal mascara, men til gengæld holder den længere. Heldigvis fås der effektive øjenmakeup fjerner til vandfast mascara, som skånsom og effektivt fjerner vandfast mascara. Det anbefales derfor altid at du kun bruger makeupfjerner der er specielt udviklet til at fjerne vandfast øjenmakeup.

The Balm Scuba Water Resistant Mascara 105,-

the balm water resistant black mascara

Scuba Water Resistant Mascara fra The Balm gør dine vipper “pool sikre”.
Mascaraen er lavet med det formål at give dig flotte sorte vipper, der ikke drysser eller efterlader pletter på huden efter kontakt med vand.
Med denne mascara kan du slippe din indre vandhund løs og bade, dykke eller solbade uden at bekymre dig om at din mascara smitter af.
Børsten er super nem at bruge og tilføjer flot naturlig længde til vipperne. De små hår sørger for at du nemt kan nå de mindste vipper.

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara 59,-

898989

Ønsker du ikke kun længde, men også masser af volumen i din vandfaste mascara, er The Colossal Go Extreme Volume mascaraen fra Maybelline et must have.
Udover, at tilføje volumen og skabe længde til vipperne er børstet designet til at løfte og bue vipperne yderligere for et fyldigt “bambi look”.
Den store børste er designet til at give maksimal volumen. Med spidsen på børstehovedet kan du nå selv de mindste vipper for maksimal volumen.
Denne hverken drysser eller efterlader pletter på huden så du kan dyrke sport og bade med fyldige definerede vipper.

Loreal False Lash Wings Mascara 79,-

ffff

False Lash Wings Waterproof Mascara fra Loreal

Loreal False Lash Wings, som er skabt med inspiration fra sommerfuglens vinger fås også i en vandfast udgave. Den er ideel til dig, der har korte vipper eller problemer med at nå de mindste vipper i øjenkrogen.  Den separerer vipperne for et fyldigt look uden at klumpe. Den innovative afrundet børste har nemlig fleksible børstehår, der sørger for at fremhæve selv de korteste vipper samt giver både fylde og længde. Den er helt ideel til at skabe lange asymmetriske øjenvipper.
Den vandfaste mascara holder hele dagen og smitter ikke af, ligemeget hvad du foretager dig.

Rimmel Extra Super Lash Mascara 49,-

222

Med Rimmel Extra Super Lash Mascara kan du cykle på arbejde, klare dine gøremål og efter fyraften tage direkte til sport uden at skulle bekymre dig om at skulle fjerne din mascara først.
Denne mascara hjælper med at opbygge et dramatisk look. Børsten separerer vipperne så de fremstår smukke og fyldige.

Øjenmakeup fjerner til vandfast mascara

Da vandfast mascara holder længere er denne også sværere at fjerne. De fleste kan ikke blot fjernes med almindelig øjenmakeup fjerner. Det er vigtigt at mascaraen fjernes skånsomt så du ikke mister dine vipper undervejs. Brug derfor en øjenmakeup fjerner, der er specielt udviklet til mildt og skånsomt at fjerne vandfast mascara.

La Roche-Posay Respectissisme Waterproof Eyemakeup Remover fjerner selv den mest stædige vandfaste mascara uden at efterlade huden irritereret. Den egner sig til selv den mest sarte hud omkring øjnene og påføres blot på en vatrondel, hvorefter denne bruges til at afrense vandfast øjenmakeup. Denne makeup fjerner er uden parabener og kemisk tilsat parfume. Efterlader huden blød, ren og frisk.

8

 

 

 

0

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar