Gaveideer til konfirmanden (ham & hende)

Gaveideer til konfirmanden (ham & hende)

Konfirmationerne står for døren og mangler du den perfekte gave til konfirmanden har vi samlet et par gaveideer, både til drenge og piger.
Det kan være svært at finde den helt rette konfirmationsgave til ham eller hende, da der er så meget at vælge imellem. Vi har derfor forsøgt at lave en overskuelig liste, med gaveideer, i forskellige priskategorier.

Gaver til hende

Keramisk krøllejern fra Sibel 159 kr. 

Et krøllejern er en god gaveide til konfirmanden,  som ønsker at kunne lave flotte krøller. Krøllerjern er nemme at bruge, fås i forskellige størrelser, og måles i millimeter, alt efter om man ønsker store krøller, små krøller eller bølger. Krøllejernet kan eventuelt bruges til at lave krøller til blå mandag. Har konfirmanden langt hår, kan man lave store krøller eller bølger med et krøllejern på 32 mm eller et bølgejern. Ønsker man mindre krøller anbefales det at man køber et krøllejern på 16 mm.
Krøllejern fra Sibel findes i samtlige størrelser (13 mm., 16 mm., 19 mm. og 25 mm.).
Vi har et stort udvalg af krøllejern fra Sibel til 159 kr.

Dameduft Acqua di Gioia fra Giorgio Armani fra 319 kr. 

En parfume er altid en god gaveide. At give en parfume i gave er personligt, da en duft kan associere minder og følelser.
Det ikoniske italienske brand; Giorgio Armani har lavet en duft, Acqua di Gioia, som er en let sommerduft inspireret af havet. Denne harmoniske feminine duft passer godt til en konfirmand, da den dufter frisk og ren. Aqua di Gioia fås i Eau de Toilette, som er en let version, på 50 ml. eller 100 ml.  Derudover fås duften i en Eau de Parfum, som er mere intens, i 30 ml. eller 50 ml.

Aqua Di Gioia fra Giorgio Armani er en let duft af sommer.

Hårtørre sæt fra HH Simonsen i Rosa 599 kr.

HH Simonsen har lavet et gavesæt med deres professionelle føntørre; Boss Hairdryer i rosa, som er den ultimative gave til konfirmanden. Sættet inkluderer den kraftfulde hårtørrer med en 2000 watts motor, som hurtigt tørrer selv det mest kraftige hår. Derudover indeholder sættet den kendte Wet Brush, som virker varmeresistent, hvilket vil sige at børsten er perfekt at anvende i forbindelse med styling med føntørrer. Til sidst indeholder æsket 2 stk. karbon hårklipse til at dele håret op med, der gør det nemmere at føntørre mindre dele af håret ad gangen.

Boss Hairdryer gavesæt fra HH Simonsen i rosa er den perfekte konfimationsgave til hende

Gaver til ham

GOLD Shaper Wax  119kr.

En god voks til at style håret med er en god gave til konfirmanden, der godt kan lide at sætte sit hår. GOLD Shaper Wax er vandbaseret og giver maksimal hold, så konfimanden kan se smart ud hele dagen. Voksen efterlader håret med et mat look og forhindrer at det fedter og klistrer. Denne voks er nem at skylle ud igen.

GOLD Shaper wax giver ultimativ hold og kan nemt skylles ud igen.

CLEAN Shower Fresh For Men fra 279 kr.

CLEAN har lavet en herreduft; Fresh, som er en let Eau de Toilette inspireret af  friskheden fra et morgenbad og er forførende og tiltrækkende. Duften indeholder noter af Bergamot, Lemon, Kardemomme og Muskat. Det er en ren og frisk duft, der passer perfekt til en ung konfirmand. Duften indeholder ikke parabener. Findes i 30 ml. og 60 ml.

En frisk og ren duft, som kom du lige fra badet.

MILK & Co. Hydrate Face Moisturizer SPF 15 149 kr.

En god fugtighedscreme til alle hudtyper passer til enhver konfimand. Hydrate Face Moisturizer fra MILK & Co. giver masser af fugt og pleje til huden samtidig med at den beskytter. Cremen absorberes hurtigt i huden og efterlader den næret og blød. Derudover beskytter cremen mod skadelige UV stråler, da den indeholder SPF 15. Den dufter mildt af mint og føles frisk og lækker på huden.

Beautycos leverer dine købte varer dagen efter, hvis du har lagt en bestilling før kl 16.00!

0

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar