Mild hudplejeserie til babier fra Milk&Co.

Mild hudplejeserie til babier fra Milk&Co.

 

Milk & Co. Baby

Milk & Co. Baby

 

Milk & Co. er et familie baseret mærke, skabt af den olympiske svømmer Michael Klim, hans kone Lindy Klim. Alle deres produkterne er spækket med lækre naturlige ingredienser, som alle har gode og effektive egenskaber. Derudover er de lavet og produceret i Australien og er ikke testet på dyr.
Da familien Klim har tre børn og producerer velvære produkter til hele familien faldt det dem naturligt ind, at producere en serie til småbørn. Resultatet hedder Milk & Co. Baby og indeholder milde og skånsomme produkter til babier og små børn. Kollektionen er fremstillet af 95% naturlige og plejende ingredienser. Michael og Lindy Klim har udviklet Baby ud fra egne erfaringer som forældre. Alle ingredienserne i serien er inspireret af Lindy’s rødder på Bali og indeholder blandt andet lavendel, kokos og ylang ylang, som er naturlige ingredienser, der leder tankerne hen mod tropiske strande og havets lette briser. Milk & Co Baby’s produkter er både uden parabener og kunstig parfume. Derudover er emballagen lavet af nedbrydelig materiale og er uden kemikalier.
Vi har valgt at dykke dybere ned i 6 spændende produkter fra serien, som du kan bruge til at forkæle dine små øjensten.

Spotty Tots

Spotty Tots er en helende og reparerende creme til irriteret og tør hud. Mange babier døjer med små eller store områder med tør hud. Dette produkt er spækket med skønne ingredienser såsom  Aloe Vera, avocado olie, willow bark, kakadu plum og shea butter, der er nærende, fugtgivende og beroligende på huden. Cremen virker helende og reparerende på irriteret og tør hud. Derudover er den helt ideel til små røde baby numser. Udover at være nærende og plejende, styrker cremen huden så den virker ekstra modstandsdygtig.

Protect Me+ SPF 30 Solcreme

Denne solcreme er specielt udviklet til babier og børn, så du ikke behøver bekymre dig når de leger ude i solen. Solcremen har en SPF 30 og indeholder zinkoxid, som virker beskyttende mod UVA og UVB stråler. Derudover er den vandfast i op til 4 timer. Dog anbefaler vi altid, at der smøres et nyt lag på huden efter barnet har været i vandet. Ingredienser som Aloe Vera, morgenfrue og Vitamin E virker fugtgivende og berolignede på huden. De forskellige urter i cremen får den til at dufte lækkert og virker derudover afskrækkende overfor myg. Milk & Co. anbefaler at solcremen kan bruges til babyer over 3 måneder. Dette skyldes, at produktet er udviklet i Australien hvor solen er meget stærk, og derfor anbefales det generelt ikke, at babyer under 3 måneder opholder sig i solen. I Danmark, hvor solen er knap så stærk kan nyfødte sagtens anvende denne solcreme. Solcremen er forholdsvis nem at smøre på huden, men tager lidt tid om at trænge ind i huden grundet de nærende ingredienser.

Bath Time Wash

Denne milde bodywash indeholder kamille og lavendel, som virker berolignede på krop og sind. Du kan med fordel bruge den i badet lige inden sengetid. Den virker på eksem, skæl, skrammer og  heler og balancerer huden. Derudover virker dem lindrende på hudirritation, solbrændthed og forbrændinger og fremskynder helingsprocessen på skadet hud. Når børn og babier bades og produktet mixes med vand, vil dampen fra badet også virke lindrende på forkølelse og astma.

Sleepy Bubs Massage Oil

Skal du forkæle det mindste medlem i familien, med en skøn massage, så er Sleepy Bubs en uundværlig massageolie.  Brug den til at forkæle din baby og få noget skøn kvalitetstid på puslebordet. Olien indeholder solsikkeolie, som nemt absorberes i huden, uden at klistre, og som er rig på essentielle fedtsyrer.  Derudover indeholder massageolien Hybenolie og Vitamin C, som begge har helende egenskaber på stresset hud. Morgenfrue olien virker ekstra hydrerende på huden, hvilket er helt ideel til en tør hud, der har brug for ekstra fugt. Har huden små rifter fremskynder denne ingrediens helings processen. Lavendel har en afslappende aroma og samtidig med den dufter skønt har den også en forbedrende effekt på eksem og tør hud. Det anbefales at olien varmes op i hænderne for at aktivere alle ingredienser. Start med at påføre produktet på maven og arbejd ud mod arme og ben.

Stinky Winky Room Spray

Med Stinky Winky Room Spray kan du neutralisere grim lugt af blandt andet bleer i pusleværelset. Sprayen virker neutraliserende og eliminerende på dårlig lugt, som ikke helt kan undgås under bleskift. Den indeholder Geranium rose, som har en skøn og neutraliserende duft på lugt partikler.  Ingredienser som Rosentræ, der virker lindrende på forkølelse og hoste samt Rosen olie, som har en bakteriedræbende effekt gør at sprayen egner sig til meget mere end lugtneutralisering. Til sammen sørger disse skønne ingredienser for, at dit puslerum bliver langt mere behageligt at være i.

Fairy Detangler Hair Detangler

Har du problemer med at det kan være svært og smertefuldt for dit barn når håret skal redes ud? Så vil du/I elske Fairy Detangler. Sprayen gør det ekstra let at rede håret ud, især hvis der ofte opstår filtknuder. Udover at bekæmpe, forebygger den også knuder og filtrede totter. Den kan bruges både i vådt og tørt hår, hvor den også virker opfriskende. Oplev at sprayen også tilfører ekstra glans til håret. Produktet indeholder  blandt andet Rose geranium olie, som dufter skønt og virker forebyggende mod uønskede gæster i form af lus. Citronsyre fjerner uønskede kemikalier samtidig med at ingrediensen virker lindrende og afhjælper skæl og tør hovedbund. Demethicone tilfører ekstra glans og smidighed til hårstrået. Sprayen kan anvendes til alle aldre og er en klar favorit til piger med langt og filtret hår. Derudover er den super nem at bruge og skal ikke skylles ud.

0

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar