Skøn på ski

Skøn på ski

Det er sæson for skiferie og mens vi hygger på bakkerne og i skihytterne, glemmer vi nogle gange at både hud og hår trænger til ekstra pleje i den tørre luft og blændende vintersol. Her er vores bedste tips til, hvordan du nemt holder dig skøn og velplejet på skiferien.

Solbeskyttelse til ansigtet

Mange ved efterhånden, at god solbeskyttelse er vigtig, når man opholder sig ude – også selvom det er koldt. En glimrende og let måde at solbeskytte huden på i kulden, er at slå to fluer med ét smæk og benytte en fugtighedscreme til ansigtet, der også indeholder solfaktor. Doctor Babor Repair Cellular Protecting Balm SPF 50, der er let og luftig trods sin rige konsistens. Eller tag den et skridt videre med en tinted moisturizer. Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 både fugter, beskytter og giver huden en smuk og jævnt udseende og det kunne ikke være nemmere. Husk ihvertfald, at solbeskyttelse til kroppen kan godt være for tung og tilstoppende til den fine hud i ansigtet, så gå altid efter en solbeskyttelse til ansigtet, der passer til din hudtype.

Læs vores artikel om alt du bør vide om solbeskyttelse for mere dybdegående information om UVA, UVB mm.

Bekæmp vintertørre læber

De fleste af os har brug for lidt ekstra hjælp til at holde læberne bløde og smidige i vinterkulden. Du starter med at eksfoliere læberne med Elf Lip Exfoliator i Coconut for nænsomt at fjerne eventuel tør hud og skabe et godt grundlag for den videre pleje. Den fås også med i Grapefruit, Mint Maniac, Rose og den klassiske Clear. Bliv derefter klar til skituren med Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant SPF 15 (fås med og uden farve), der ikke alene plejer og blødgør, men også beskytter læberne mod yderligere skade fra sol, kulde og den tørre vinterluft.

Essentiel hårpleje i kulden

Dit hår og hovedbund har brug for masser af fugt og pleje om vinteren og en god hårkur er her guld værd. Hvis hovedbunden er blevet tør og irriteret, kan nogle dråber af Moroccan Oil Dry Scalp Treatment både lindrer og forebygge yderligere tørhed. Dette er også essentielt når du er ude at stå på ski og har hat på i længere tid af gangen, da dette kan udtørre og irritere hovedbunden. En ultra-fugtgivende hårkur med UV-beskyttelse, som Paul Mitchell Instant Moisture Treatment er også ideel da den giver nyt liv og glans til tørt hår.

Hydrering til hele kroppen

Selvom kroppen er godt pakket ind i skitøj, skal du ikke glemme at give den det pleje, den skal bruge, for at holde sig velhydreret. Mange glemmer at drikke rigeligt vand i de koldere måneder, men det er naturligvis stadig enormt vigtigt, så huden forbliver blød og smidig.
En lækker lotion, der er rig på fugt, kan hjælpe dig med at genetablere fugtbalancen i huden på hele kroppen. Brug f.eks. Vaseline Intensive Care Advanced Repair Lotion, der er den perfekte nænsomme og nærende hverdags-lotion. Den er mild og indeholder ikke parfume, så du trygt kan bruge den dagligt. Har du ekstra tør hud i vinterperioden kan du prøve den ultra-fugtgivende The Organic Pharmacy Ultra Dry Skin Cream, der skånsomt og øjeblikkeligt lindrer tørre områder på kroppen såsom albuer og knæ. Brug den så ofte det er nødvendigt.

Rigtig god skiferie!

skiferie_samlede-produkter-02

 

4

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar