Skønhedsprodukter til håndbagagen

Skønhedsprodukter til håndbagagen

Når man kun skal ud at rejse, et par dage, medbringer man oftest kun en lille taske, hvor der oftest ikke er plads til alle de skønhedsprodukter som man ønsker at medbringe. Skal du ud at flyve er der også regler for, hvor store (eller små) størrelserne på de produkter man medbringer i håndbagagen må være. Som hovedregel, gælder dette kun produkter, der indeholder væske såsom renseprodukter, conditioner, shampoo, stylingprodukter osv. I dette indlæg giver vi tips til, hvilke beauty produkter, der er must-haves på rejsen og præsenterer dig for nogle smarte rejsestørrelser.

Hårprodukter

Tørshampoo

En tørshampoo er et uundværligt produkt til ferien, især hvis man er meget på farten. Batiste laver tørshampoo i rejse størrelser, som kun er 50 ml. og dermed nemme at have med på farten. Floral & Flirty Blush tørshampoo passer til alle hårtyper og har en skøn feminin duft af friske blomster. Den absorberer talg og overskydende olie og fedt fra håret og efterlader det i stedet friskt og rent. Derudover tilfører den også en smule fylde til håret, som gør det nemmere at style.

batiste blush 50ml nyt design

Produktet koster 16 kr. for 50 ml.

Solspray

Skal du ned i varmen er det en god ide at medbringe en solspray, der beskytter håret mod solskader. Hvis du skal tilbringe mange timer ude i solen kan håret let blive stresset og komme til at føles tørt. L´Oréal Solar Sublime Nourishing Milky Serum er en aftersun serum til håret, der fungerer som et effektivt leave-in plejeprodukt, der er reparerende og genopbygger samt forebygger solskader i håret.

loreal solar sublime serum 50ml

Produktet koster 79 kr. for 50 ml.

Hårspray

Hårspray købes ofte i store størrelser, som er upraktiske at have med i en lille taske og for store til håndbagagen, hvis du skal ud at flyve. Flere brands laver efterhånden hårspray i rejse størrelser, da dette ofte er et must-have produkt i hverdagen. Kevin Murphy laver en ultra holdbar hårspray, der hedder Session Spray  og er en utrolig god hårspray til dig, der ønsker at frisuren holder hele dagen. Den efterlader dit hår glansfuldt samtidig med at den har et godt hold, som ikke føles stift.

kevin murphy session spray 100ml

Produktet koster 69 kr. for 55 ml. 

Shampoo, conditioner og hårkur 

Shampoo, conditioner og hårkur er for det meste også for store og besværlige til at have med i bagagen. Heldigvis har Milk_Shake  lavet netop disse produkter i travel sizes, lige til at have med på rejsen.
Integrity serien, der er fugtgivende og som passer til alle hårtyper, findes i 100 ml. rejsestørrelser i både shampoo, conditioner og som hårmaske. Serien eliminerer krus og frizz samt efterlader håret blødt og glansfuldt. Shampooen renser skånsomt håret og conditioneren tilføjer fugt. Ønsker du ekstra fugt og pleje, specielt hvis du skal være længe ude i solen, er Integrity intensive treatment hårmasken perfekt til rejsen.
Har du farvet hår og ønsker at bevarer farven, findes serien Color Maintainer også i shampoo og conditioner i 100 ml. Serien er er specielt udviklet til farvet hår. Shampooen renser skånsomt håret, men vedligeholder samtidig den optimale fugtighedsbalance , så farvens intensitet bevares. Conditioneren plejer og vedligeholder hårfarven, samt bevarer fugtbalancen så farvens intensitet hele tiden stråler.

1

Produkterne koster fra 45 kr. for 100 ml.

Hudpleje

Renseprodukter

Renseprodukter i rejsestørrelser er fantastisk, da man oftest ikke bruger meget renseprodukt på en kort rejse og dem man har stående hjemme plejer at fylde meget i tasken. Babor  Har lavet et smart rejsesæt med Babor Hy-Öl og Phytoactive Base, som er renseprodukter, der passer til alle hudtyper. Sættet indeholder 1 x 50 ml. HY-ÖL og 1 x 30 ml. Phytoactive Base.
Babor HY-ÖL er en renseolie, derindeholder rene naturlige olier. Den giver en blid og effektiv afrensning af huden, og sørger for at holde huden frisk.
Babor Phytoactive Base er fugtgivende samt virker revitaliserende og opfriskende på huden. Din hud vil blive efterladt blød, smidig og lækker.

babor Hy-Öl &Phytoactive Base

Rejsesættet koster 58 kr.

Solpleje

Skal du ned i solens varme kan det være upraktisk at skulle medbringe solcreme til ansigtet og kroppen. Original Sprout har lavet en smart solcreme, der både kan bruges til ansigtet og kroppen. Den er med SPF 27 og kan bruges af hele familien. Den hjælper med at holde makeuppen frisk, er nem at smøre ud og fedter ikke. Derudover er den perfekt til sart og tør hud.

2

Produktet koster 129 kr. for 90 ml.

BB cream

En BB Cream er en super smart måde, hvorpå du let får en kombination af dagcreme og foundation i et produkt. Babor laver en lækker BB Cream, der hedder Skinovage Anti-Aging BB Cream. Den fås i 01 Light eller 02 Medium alt efter, hvilken hudtone du har. Dette er en letfarvet dagcreme, der indeholder SPF 20 og som giver beskyttelse mod aldring af huden. Den er utrolig fugtgivende og virker udglattende på huden. Huden vil føles strålende og give en naturlig teint.

Babor skinovage advanced biogen bb cream 02 medium 50ml

Produktet koster 358 kr. for 50 ml.

 

 

0

Del dette indlæg

Indsæt en kommentar